051 68 63 45

Heirstraat 3, 9880 Aalter, Belgie

Menu

Hortensia

Jaarrond het zomergevoel met de hortensia

Op zoek naar een natuurlijke sfeermaker in huis? Met haar robuuste bloem, die een doorsnee kan hebben van wel 25 centimeter, is de hortensia een uitstekende keuze. De grote blaadjesbollen kom je trouwens ook weleens tegen onder hun chique naam: Hydrangea. Met zo’n naam krijg je een instant zomergevoel met vijf sterren.

Roos

Koningin van de bloemen

Ontmoet de koningin van de bloemen: de roos. De majestueuze roos dankt deze titel aan haar wereldwijde populariteit als mooiste meisje van de klas. De roos is er in ontelbaar veel kleuren, die ieder een eigen betekenis hebben. Dus waar of wie je ook bent, er is altijd een passende roos voor jou te vinden.

Zo bijzonder is de chrysant

Van geneeskrachtige werking tot voorspellende gave

Dat de chrysant een veelzijdige bloem is hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar wist je ook dat de chrysant een genezende werking heeft? Zo zijn er soorten die in de Chinese geneeskunde al eeuwen medicinaal gebruikt worden. In Azië wordt de chrysant sowieso bijzondere eigenschappen toegedicht...

Phalaenopsis

Ze is rank, heeft glimmende bladeren en lange stengels waaraan bloemen als spannende creaties tevoorschijn komen. Maak kennis met Phalaenopsis, het mooiste meisje van jouw plantencollectie.

Cactussen & Vetplanten

Vetplanten en cactussen zijn de gemakkelijkste kamerplanten op het gebied van onderhoud. In de natuur groeien ze op plaatsen waar vaak maanden geen druppel water valt. Daarom kunnen ze grote hoeveelheden vocht opslaan. Bovendien zijn ze zo 'gebouwd' dat er nauwelijks een druppeltje vocht verdampt. En er zijn honderden soorten waaruit je kan kiezen.

×

Log in